Osumnjičen za krađu bicikala u Metkoviću, Opuzenu i Pločama

Autor: na 13. veljače 2020.

Službenici Policijske postaje Metković izvršili su pretragu obiteljske kuće u Metkoviću kojom se koristi 33-godišnjak, osumnjičen za veći broj kaznenih djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe.

Pretragom je pronađeno 11 bicikala koje su bile zapakirani i spremni za dalju preprodaju, a za koje je utvrđeno da potječu od serije kaznenih djela teških krađa i krađa koje su posljednjih nekoliko dana počinjene na području Metkovića, Ploča i Opuzena.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je 33-godišnjak, koristeći se podobnim alatom, prekidao metalne lance kojim su bicikli bile osigurani, nakon čega ih je rastavljao u dijelove i nudio na prodaju putem internetskog oglašavanja.

Od 11 bicikala, 5 ih je otuđeno na području Metkovića, te po jedan na području Opuzena i Ploča dok se za preostala 4 bicikla utvrđuje porijeklo, ali se pretpostavlja da su također otuđeni kaznenim djelima.

Sva kaznena djela počinjena su u vremenskom razdoblju od 31. siječnja do 8. veljače.

Bicikli će biti vraćeni vlasnicima, a policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik