Osnovana podružnica MOST- a u Opuzenu

Autor: na 12. travnja 2017.

 

Magistar kineziologije, Vedran Jurinović, danas je predstavljen kao MOST- ov kandidat za gradonačelnika Opuzena, na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati u svibnju.

Kao razloge kandidature, Jurinović je istaknuo građane Opuzena, koji trebaju novu i bolju inicijativu te sigurnu budućnost.

Kao osnovne segmente plana i programa za razvoj Opuzena, naveo je razvoj poljoprivrede, turizma, komunalne i društvene infrastrukture i sporta.

„Svi znamo da je u Opuzenu poljoprivreda primarna te nam je cilj zaštititi lokalno stanovništvo u svrhu boljitka.  Razvijat ćemo i komunalnu i društvenu infrastrukturu kako bi građanima Opuzena bilo bolje. Također, smatramo da je sport u svakom gradu zapravo „duh“ grada. Želimo animirati  mladost i djecu kako bi ih makli s ulica i potaknuli da se bave sportom i rekreacijom. Opuzen ne iskorištava svoje potencijale turizma a moramo biti svjesni toga da turisti neće doći sami. Turizam možemo i želimo razvijati strategijom agroturizma“, kazao je Jurinović.

MOST OPUZEN

Foto: Ivo Ožić


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik