Ordinacije Doma zdravlja rade kao i prije pandemije koronavirusa

Autor: na 23. travnja 2020.

 

Po naputcima Kriznog Stožera Republike Hrvatske, raspored radnog vremena zdravstvenih ustanova i privatnih zdravstvenih radnika u Domu zdravlja Metković isti je kao i prije pandemije koronavirusa.

Ove se mjere odnose na djelatnosti obiteljske medicine, zdravstvene zaštite žena i predškolske djece u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, uključujući i dijagnostičke djelatnosti te djelatnosti dentalne medicine.

Preporučeno je reduciranje dolazaka u Dom zdravlja, te je obavezna najava obiteljskom liječniku ili stomatologu. Ulazak u prostorije Doma zdravlja je u vremenu od 7 do 19 sati na glavnom ulazu gdje će se i dalje obavljati trijaža pacijenata, mjerenje temperature i uzimanje anamneze, a sve u cilju zaštite javnosti.

U Domu zdravlja Metković će i dalje djelovati izdvojena COVID-19 ordinacija u vremenu od 07:00 do 19:00 sati te će zdravstveno osoblje u njoj i dalje obavljati preglede pacijenata sa sumnjom na koronavirus.

Ukoliko ne možete doći do svoga liječnika, a imate simptome koronavirusa preporučeno je kontaktirati COVID-19 ordinaciju telefonski na 020/800-071 koja će organizirati uzimanje brisa u DRIVE-in i daljnju skrb.

Radno vrijeme i kontakte liječnika možete pronaći na stranici Doma zdravlja Metković.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik