Opcija „Memories“ na Snapchatu

Autor: na 25. kolovoza 2016.

 

Koliko su društvene mreže popularne to znaju i ptice na grani. Nakon Facebook-a, Twiterra i Instagram, i Snapchat je uzeo maha. Riječ je o najbržem načinu dijeljena sadržaja sa prijateljima, a njegova tajna je u tome što kada fotografiju ili video pošaljete prijatelju, on ga pogleda i nestaje dok ste rekli „Snap“.

Ali Snapchat je uveo opciju Memories, te dobio mogućnost spremanja sadržaja u obliku prezentacija bez roka trajanja. To je osobna zbirka vaših omiljenih trenutaka koji žive ispod zaslona fotoaparata. Ako ste, na primjer, otišli na godišnji odmor i htjeli biste svoje „snapove“ pokazati prijateljima pri povratku kući, uz pomoć ove opcije, materijal sa vašeg odmora automatski će se spremiti i složiti u Memories mapu koju ćete imate sve dok je ne obrišete. Ukoliko u mapi postoji neki video koji ne želite pokazati prijateljima možete ga označiti opcijom „My eyes only“, tj. „samo za moje oči“.

No, opcija Memories, koja omogućava spremanje i dijeljenje sadržaja, izazvala je veliku turbulenciju među korisnicima, jer smatraju da je na taj način Snapchat izgubio svoju originalnost i osnovni koncept.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik