Održana sjednica Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije

Autor: na 6. listopada 2020.

Na sjednici Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije jučer je župan Nikola Dobroslavić poručio kako su zdravstvene ustanove u županiji opremljene i stručno osposobljene da mogu odgovoriti i drugom valu ako do njega dođe.

Vijećnike je zanimalo ima li dovoljno stručnog kadra za rad u Dnevnoj bolnici Metković, na što je župan rekao kako će nedostajući kadar popunjavati liječnici koji su na specijalizaciji u Općoj bolnici Dubrovnik, prenosi Dubrovački vjesnik.

SDP-ovu vijećnicu Kristinu Ćurćiju zanimalo je tko je odgovoran za dug od 180 tisuća kuna u Gimnaziji Metković u kojoj je 2014. potpisan ugovor da će se pripremati hrana i napitci do 2019. godine. Vijećnica Ćurćija je rekla kako je taj slučaj prijavljen nadležnim institucijama te kako je dug plaćen prošle godine iako te otplate nema zapisane u dokumentima Županije koja je osnivač škole.
– Ako su naplaćivali neka sredstva, to nisu bila ona iz proračuna županije. Županija ne postavlja školski odbor, mi smo samo osnivač i ne možemo biti odgovorni za te ustanove na taj način. Provjerit ćemo o čemu se radi. – odgovorio je župan Dobroslavić.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik