U Dječjem vrtiću Metković održan Supervizijski susret „Praćenje razvoja djeteta i planiranje uz pomoć razvojnih mapa“

Autor: na 25. studenoga 2019.

U subotu, 23. studenog, u Dječjem vrtiću Metković održan je Supervizijski susret „Praćenje razvoja djeteta i planiranje uz pomoć razvojnih mapa“.

Supervizijskim susretom završena je edukacija pod nazivom Praćenje razvoja djeteta i planiranje uz pomoć razvojnih mapa koju provodi Pučko otvoreno učilište Korak po korak iz Zagreba. Za ovaj susret odgojitelji su pripremili svoje primjere razvojnih mapa te su konkretno vidjeli načine prikupljanja informacija o djeci, kako informacije slagati i koristiti u radu s djecom i roditeljima. Također, imali su i priliku podijeliti svoje dileme koje im se javljaju pri izradi razvojnih mapa te dobiti odgovore o mogućim načinima rješavanja istih.

Edukacija odgojitelja provedena je u sklopu realizacije projekta „Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020, kojeg provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 6.083.886,65 kuna.

Polaznici će dobili potvrdu o stručnom usavršavanju koju supotpisuju Agencija za odgoj i obrazovanje i POU Korak po korak.

Izvor: Grad Metković

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik