Održan sastanak predstavnika inicijative „Sinovi i kćeri Neretve“ s gradonačelnikom Milanom

Autor: na 17. siječnja 2019.

Gradonačelnik Dalibor Milan održao je radni sastanak s predstavnikom građanske inicijative „Sinovi i kćeri Neretve“ Ivom Matičevićem.

Tema sastanka bila je realizacija zahtjeva koje je inicijativa, na prosvjedu potpore doktorici Kseniji Kaleb, uputila odgovornima za zdravstvenu skrb na području doline Neretve.

Prema riječima predstavnika, inicijativa je ovlastila doktoricu Kseniju Kaleb da u njihovo ime da prijedloge za raspoređivanje sredstava za primarnu zdravstvenu zaštitu građana u iznosu od 500 tisuća kuna, koje je Grad Metković osigurao u Proračunu.

Na sastanku je dogovoreno i da će se, u suradnji s ravnateljem Doma zdravlja i županom dubrovačko-neretvanskim, osigurati liječnički punkt za posebna dežurstva u dolini Neretve, kako bi građani imali zaštitu u svako doba. Grad je prihvatio biti domaćinom radnog sastanka u razumnom roku, dok će gradonačelnik u ime inicijative o sastanku obavijestiti Ministra zdravstva, župana Dubrovačko-neretvanske, županijskog pročelnika za zdravstvo, ravnatelje Hitne medicinske pomoći i Doma zdravlja Metković te gradonačelnike Opuzena i Ploča.

Također, iz Grada su još jednom istaknuli kako su spremni odmah kupiti tri CRP analizatora, od čega su dva za Dom zdravlja i jedan za Hitni medicinski prijem Metković.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik