Od utorka u zgradi Općinskog suda info pult za žrtve i svjedoke kaznenih djela

Autor: na 21. svibnja 2018.

 

Kako bi građanima koji su žrtve ili svjedoci kaznenog djela pružili informacije i podršku, DEŠA – Dubrovnik u utorak, 22. svibnja, u 10 sati u zgradi Općinskog suda u Metkoviću postavit će informativni pult na kojemu će građanima biti dostupni informativni letci s DEŠINIM kontaktom.

Također, volonterke DEŠE dežurat će na info pultu jednom mjesečno u vremenu od 10 do 13 sati, a prvo takvo dežurstvo održat će se u četvrtak, 24. svibnja.

DEŠA – Dubrovnik dio je Mreže podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela, nacionalnog projekta čiji je nositelj Ženska soba kojeg financira Ministarstvo pravosuđa, a u sklopu kojeg je postavljen info pult. U sklopu projekta, već treću godinu zaredom građanima županije pruža emocionalnu podršku, praktične i opće procesne informacije, pratnju na sud te, po potrebi, psihološko savjetovanje.

Žrtve i svjedoci kaznenih djela mogu se obratiti DEŠI svakim radnim danom od 8 do 16 pozivom na broj 020 311 625, e mailom zip@desa-dubrovnik.hr ili osobnim dolaskom u prostorije DEŠE na adresi Frana Supila 8.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik