Očekuje nas produženi vikend s mogućim gužvama na cestama

Autor: na 31. listopada 2018.

Uoči blagdana Svih svetih, kao i tijekom vikenda nakon blagdana koji će mnogi spojiti, očekuje se pojačan promet na našim cestama, poglavito u blizini gradskih i mjesnih groblja, ali i na glavnim cestovnim pravcima.

Budući se najveće gužve očekuju na prilaznim prometnicama grobljima, policijski službenici će pojačati angažman u tim područjima kako bi obilježavanje ovih blagdana proteklo što je moguće sigurnije, odnosno kako bi se osigurala maksimalna protočnost i sigurnost u prometu. Osobito će se ciljano postupati prema onim sudionicima u prometu koji ometaju normalni prometni tok ili grubo krše prometne propise.

Pojačane gužve moguće su na graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom te na Jadranskoj magistrali, kao i na autocesti A1 Ploče-Split-Zagreb.

Sukladno tomu, na državnoj cesti Metković-Opuzen u srijedu, 31. listopada, od 15 do 23 sata te u četvrtak, 1. studenog, od 14 do 23 sata vrijedi zabrana za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, pa se na toj dionici očekuje i nešto protočnija vožnja. Zabrane nema na autocestama kao niti na državnoj cesti D1.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik