Objavljen Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Inovacije u S3 područjima”

Autor: na 2. srpnja 2019.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Inovacije u S3 područjima”, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.

Poduzeća se Pozivom potiču na komercijalizaciju inovacija proizvoda i usluga isključivo u skladu s identificiranim prioritetnim tematskim područjima i međusektorskim temama Strategije pametne specijalizacije. Cilj poziva je podržati poduzeća koja su u svojoj poslovnoj aktivnosti usmjerena na proizvodnju i plasman inovativnih proizvoda i usluga na tržište, a koji će doprinijeti povećanju izvoza, te time i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva na globalnom tržištu.

Ukupna alokacija Poziva iznosi 634 milijuna kuna, a bespovratna sredstva dodjeljuju se putem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ukupni najviši iznos bespovratnih sredstava koji se po ovom Pozivu može dodijeliti pojedinom poduzetniku iznosi 20 milijuna kuna po projektnom prijedlogu, a najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti po pojedinom projektnom prijedlogu je 750 tisuća kuna.

Rok dostave projektnih prijedloga je od 15. srpnja do 15. studenog te se podnose elektronički, putem sustava eFondovi.

Natječajnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik