Objavljen Javni poziv za najam POS stanova

Autor: na 17. prosinca 2018.

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) objavila je javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova (POS) u Metkoviću.

Riječ je o 17 stanova u vlasništvu APN-a s pripadajućim parkirnim mjestima koji se daju u najam, s mogućnošću kupnje. Cijena najma iznosi 19 kn/m2 za stanove do 60 m2 te 17 kn/m2 za stanove iznad 60 m2, dok kupoprodajna cijena iznosi 949,05 €/m2.

Pravo na podnošenje zahtjeva za najam imaju državljani Republike Hrvatske koji imaju status zaštićenih najmoprimaca ili podstanara, nemaju u vlasništvu odgovarajuću nekretninu namijenjenu stanovanju te kojima iznos predviđene najamnine predstavlja maksimalno 30 posto ukupnog mjesečnog prihoda svih članova obiteljskog domaćinstva.

Davanje nekretnina u najam provest će se na temelju redoslijeda na listi reda prvenstva, koja će biti formirana sukladno ostvarenim bodovima prema određenim kriterijima.

Javni poziv traje do 18. siječnja 2019. godine, a sve detalje, kao i svu potrebnu dokumentaciju, možete preuzeti na sljedećim poveznicama:

Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova

Odluka o uvjetima, mjerilima i postupku za utvrđivanje reda prvenstva za najam stanova iz POS-a

Zahtjev za najam nekretnine iz POS-a

Izjava o izvanbračnoj zajednici Metković

Izjava o neformalnom životnom partnerstvu Metković

Izjava o vlasništvu nekretnine Metković


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik