Nova pjesma Damira Kedže „Kad ljubav” prava je glazbena poslastica za kraj godine

Autor: na 22. studenoga 2021.

Damir Kedžo ima novu pjesmu – Kad ljubav –, a autor ove snažne balade moderne produkcije je svima poznati kantautor i kolega kojega Damir iznimno cijeni:

“Počašćen sam pjevati pjesmu koju je napisao Sergej Ćetković, kolega kojeg iznimno cijenim kao čovjeka i kao pjevača. Napisao mi je jednu od najljepših pjesama, drugačiju od mojih dosadašnjih balada, ali jednako snažnu emocijom. Volim izazove u glazbi, nove energije u stvaranju pjesama i suradnje u kojima otkrivam novog i drugačijeg sebe“, rekao je Kedžo.

Svoje zadovoljstvo suradnjom ne krije ni Sergej: „Pratim Damirov rad još od 2005 godine dok je bio član grupe sa Sašom Lozarom i Tinom Samardžićem. Jedan dobar i smiren čovjek, nevjerojatnog glasa i talenta koji je godinama gradio svoju karijeru samo muzikom i dobrim pjesmama, bez kalkulacije koja je u današnje vrijeme sve više prisutna u muzici. Kada sam napisao pjesmu ‘Kad ljubav’, dugo sam tražio nekog tko joj može udahnuti život i ispričati još jednu ljubavnu priču, onako s puno emocija i energije. Drago mi je što je Damir dao svoj lični pečat ovoj pjesmi koja će već na prvo slušanje kupiti publiku njegovim glasom i fenomenalnom interpretacijom”, komentirao je Ćetković.

“Kad ljubav” je pjesma snažnog teksta i vrlo moderne produkcije. Glazbu i tekst pjesme potpisuje: Sergej Ćetković, a produkcijski pjesmu potpisuju Mihovil Šoštarić i Vlaho Arbulić (Studio Républika).

„Damir je veliki talent i radnik koji je toliko dugo na sceni da je razvio profesionalnost s kojom se radi vrlo efikasno i komunicira jasno. Suradnja je užitak, a pjesma skrojena po njemu i zato ne sumnjamo u uspjeh“, zaključio je Vlaho Arbulić iz studija Republika.


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik