“Naš grad”- pjesma posvećena zdravstvenim djelatnicima, herojima ovog doba

Autor: na 12. svibnja 2020.

 

‘Ovo je pjesma za sve one koji i nakon 36 sati dežurstva nastavljaju pružati vjeru, nadu i bezuvjetnu ljubav.’

Svake godine 12. svibnja širom svijeta se obilježava Međunarodni dan sestrinstva. Tim je povodom premijerno izvedena pjesma ‘Naš grad’, a glavni ‘krivci’ za to su David Magdić, Gabriella, Darko Bakić, Stefany, Albina Grčić i Neven Stipčić te djevojčica Adela koja je glas djece, ljubavi – ‘Palčića’.

Pjesma ‘Naš grad’ je pogonjena zahvalom, nadom i zaraznim optimizmom, sve ono što zdravstveni djelatnici bezuvjetno pružaju svaki dan. Uključeni su, kako kažu, izrazili ogromnu sreću i zadovoljstvo time da imaju priliku pokazati dio svoje osobne zahvalnosti kroz pjesmu.

Autori glazbe i teksta, David Magdić i Leonardo Kapetanović, u užoj obitelji i prijateljima imaju nekolicinu zdravstvenih djelatnika te su upoznati koliko je njima i njihovim obiteljima ovo težak i naporan period pun izazova.

– Ovo je pjesma za sve one koji i nakon 36 sati dežurstva nastavljaju pružati vjeru, nadu i bezuvjetnu ljubav, ali i za svaku intimnu priču ljubavi, zahvale i srodnih emocija – riječi su autora.

Leonardo i David su također i autori aranžmana te glazbeni producenti pjesme.

Videospot zrači pozitivom i intimnom zahvalom kao spoj videa i fotografija naših heroja – zdravstvenih djelatnika te videozapisa koji su izvođači samostalno snimili. Za montažu spota zaslužan je Luka Primorac.

Uz posvetu i zahvalu našim najvećim herojima ovog teškog razdoblja – svim zdravstvenim djelatnicima, glazbenici će donirati sve tantijeme za udrugu ‘Palčići’ te pozivaju na donacije na račun udruge.

Račun za donacije za udrugu ‘Palčići’
IBAN: HR7024070001100658569

IZVOR: varazdinski.hr

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik