• Nekategorizirano

Na graničnom prijelazu Metković Splićanin zatečen s 5 pizeva marihuane

Autor: na 18. travnja 2016.

 

Policija je prošlog tjedna podnijela kaznenu prijavu za zlouporabu položaja i ovlasti te za krivotvorenje službene ili poslovne isprave u Pločama, a na graničnom prijelazu Metković u osobnom vozilu pronađeno je 250 grama marihuane.

Na graničnom prijelazu Metković prilikom ulazne granične kontrole kod 33-godišnjaka u osobnom vozilu splitskih registarskih oznaka pronađen je PVC smotuljak s 5 pizeva marihuane, ukupne težine 250 grama.

Droga je uz potvrdu oduzeta, a policija je protiv 33-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policija je 56-godišnjaka osumnjičila da je od siječnja 2014. do lipnja 2015. u više navrata iskoristio svoj položaj odgovorne osobe trgovačkog društva sa sjedištem u Pločama te je temeljem sačinjenih i ovjerenih neistinitih potvrda oštetio društvo za gotovo 30 tisuća kuna.

Policija je protiv osumnjičenog podnijela kaznenu prijavu za zlouporabu položaja i ovlasti te za krivotvorenje službene ili poslovne isprave.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik