Mostov popis problema iz oporbene perspektive

Autor: na 18. listopada 2018.

 

Temeljem javnog Poziva za podnošenje prijedloga komunalnih projekata za izradu proračuna Grada Metkovića za 2019. godinu, Most ima 52 prijedloga, koje je ponudio gradskoj upravi.

Iz Mosta su tako, između ostalog predložili da se kroz iduću godinu, uz asfaltiranje određenih ulica te uređenje javne rasvjete, urede postojeća i izgrade nova dječja igrališta, sanira prometna problematika te postave klupe u kvartovima koji iste još nemaju.  Predložili su i uređenje pročelja, perona, čekaonice i sanitarnog čvora na Autobusnom kolodvoru te ugradnju rampe za potrebe osoba s invaliditetom u zgradi Gradskog kulturnog središta.

Kako ističu iz Mosta, ovi „neki više ili manje zahtjevni projekti“  pridonijeli bi ljepšem izgledu grada te podigli kvalitetu života u njemu.

Neosporno je i kako bi ovi projekti riješili i dobar dio komunalne problematike koja u gradu Metkoviću postoji već dugi niz godina i koja je, unatoč manjim sredstvima u tadašnjim gradskim proračunima mogla već odavno biti riješena. Barem kada su u pitanju „manje zahtjevni projekti“, ali iz oporbene perspektive nedostaci i potrebe građana se puno bolje uočavaju.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik