MOST u Metkoviću predstavio konvenciju „Pokret ostanka“

Autor: na 7. svibnja 2018.

 

Nakon sedam hrvatskih gradova, Most nezavisnih lista održao je svoju konvenciju „Pokret ostanka“ i u Metkoviću. Konvenciju je vodio politički tajnik Mosta Nikola Grmoja, a članovi stranke su pred stotinjak posjetitelja predstavili sedam inicijativa s kojima građanima, prvenstveno mladima, žele osigurati bolju budućnost u zemlji.

Predstavljene inicijative obuhvaćaju područja koja Most smatra ključnima za ostanak ljudi u Hrvatskoj, a riječ je o demografiji, pravosuđu, javnoj upravi, energetici, poduzetništvu, poljoprivredi te zdravstvu.

„To su smjernice da se napravi kvalitetnija, transparentna i pravedna Hrvatska, koja će zaista biti po mjeri svih. Sve ono što dosad, nažalost, političke elite nisu napravile u Hrvatskoj u zadnjih 25 godina. Ljudima kroz konvenciju Pokret ostanka pokazujemo da je moguće promijeniti državu“, istaknuo je čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov.

Ovom konvencijom Most želi pokazati da postoje zakonska rješenja koja mogu potaknuti ljude na ostanak u Hrvatskoj, odnosno na povratak u Hrvatsku iz inozemstva .

„Na nama je da pokažemo da se to može, a na Vladi je na kraju da odluči hoće li to napraviti i hoće li ostati na kraju vjerna onim biračima kojima je dala predizborno obećanje da će zemlju učiniti kvalitetnijom. Imaju još malo vremena, već je pola mandata prošlo i neka se uhvate u koštac s problemima u Hrvatskoj. Ako oni nemaju rješenja, neka prihvate Mostova zakonska rješenja koja se nalaze u saborskoj proceduri. Sve smo im dali, sve imaju na raspolaganju“, poručio je vladajućima Božo Petrov.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *



Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik