Most predstavio pet stupova za bolju Hrvatsku

Autor: na 18. veljače 2019.

U Zagrebu je jučer održan Nacionalni skup Mosta nezavisnih lista, na kojemu su predstavili svoj politički program sa pet programskih stupova: Pravedna Hrvatska, Zelena Hrvatska, Poduzetna Hrvatska, Hrvatska za sve, te Suverena Hrvatska.

U okviru programskog stupa Pravedna Hrvatska, politički tajnik Nikola Grmoja naglasio je kako je odgovornost vladajućeg sustava ključna za iskorjenjivanje korupcije koja je u današnjem društvu praktički javna i legalizirana.

Programski stup Poduzetna Hrvatska bazira se na smanjenju troškova poslodavaca i prijeko potrebnog poreznog rasterećenja, istaknula je Ivana Ninčević Lesandrić.

Vrgorski gradonačelnik Ante Pranić, naglasio je kako je njemu, kao mladom čovjeku, posve jasna besperspektivnost mladih, obrazovanih ljudi u Hrvatskoj, a da se najveći problem nalazi u glomaznom državnom aparatu koji je sam sebi svrha.

Programski stup Zelena Hrvatska, predstavili su Slaven Dobrović i Ružica Vukovac istaknuvši održivi razvoj kao ključ zelene Hrvatske, koja se mora temeljiti na inovativnim, dobrim i ekološkim rješenjima u komunalnom sektoru, energetici i transportu. Zaštita vlastitih resursa, prije svega prirodnih dobara, neophodna je za kvalitetan razvoj zemlje.

U završnom izlaganju predsjednik MOST-a Božo Petrov je naglasio da je svatko od nas, svaki pojedinac, važan za bolju budućnost Hrvatske i buduće generacije.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik