Mladen Grdović slavi 40 godina karijere

Autor: na 18. siječnja 2019.

Okruglih 40 godina karijere, Mladen Grdović proslavit će u svom rodnom Zadru 15. veljače koncertom pod imenom “Nije u šoldima sve”.

Na pozornici će mu se pridružiti i brojni gosti: Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Ivana Kovač, Mia Dimšić, Ivan Zak, Učiteljice i klapa Munita, a Mladen Grdović će u pratnji grupe Romantic otpjevati najveće hitove iz svoje dugogodišnje uspješne karijere.

Mladenov hit “Nije u šoldima sve” postao je ovog ljeta i neslužbena himna hrvatske nogometne reprezentacije, a Mladen jedini pjevač kojeg su reprezentativci pozvali da im se u Rusiji pridruži na slavlju povodom ulaska u finale Svjetskog prvenstva u nogometu.
Sada je na redu slavlje s njegovim sugrađanima. Mladen je prvi put u zadarskom Višnjiku nastupio prije točno deset godina, a posljednji put koncert na istom mjestu održao je prije pet godina. Objavio je na stotine pjesama i više od dvadeset albuma. Posljednji studijski album “Nek’ se čuje pisma s Jadrana” objavljen je 2016. godine, a na njemu se nalazi i pjesma “Ostavljam vas moji najdraži” s kojom je Mladen osvojio dugo priželjkivani Grand prix na 56. Splitskom festivalu.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik