Metkovski karataši na ekipnom prvenstvu Hrvatske

Autor: na 18. prosinca 2017.

 

Karate klub Metković nastupio je na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u borbama i katama za WKF uzraste. (kadeti/kinje, juniori/ke i seniori/ke) te se plasirao na 5 mjesto.

Karate klub Metković u kadetskom ekipnom uzrastu predstavljala je ekipa Ante Krstičević, Petar Borovac i Ante Utovac, pod vodstvom trenera Denisa Žderića. Ekipa je bila veoma blizu osvajanja brončane medalje,  jer je u odlučujućoj repasažnoj borbi za broncu izgubila veoma malim rezultatom i plasirala se na jedno niže mjesto od osvajača medalja na 5 mjesto (u karateu inače ne postoji 4 mjesto već prvo, drugo, dva treća, dva peta i dva sedma mjesta).

Ovim odrađenim 19 natjecanjem Karate klub Metković uspješno zatvara sezonu ove godine koja je rezultirala osvajanjem mnogobrojnih medalja na prestižnim turnirima od Sarajeva, Ljubljane, Novog Sada, Splita, Ivankova, Herceg Novog, Samobora, Umaga, Nikšića, Rijeke i mnogobrojnih drugih gradova. Među najvrjednijim medaljama  su  tri državne bronce (Mihaljević Duje i Lucija Utovac) i bronca Lucije Utovac u nastupu za reprezentaciju Hrvatske na Balkanskom prvenstvu škola.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik