Metković uključen u nacionalni program „Živjeti zdravo“

Autor: na 23. svibnja 2018.

 

U Metkoviću je danas održan inicijalni sastanak na kojem su dogovorene aktivnosti koje će se na području grada provoditi, u sklopu projekta „Živjeti zdravo“.

Sastanku su nazočile predstavnica Županijskog zavoda za Javno zdravstvo Ankica Džono – Boban, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa, Nela Orlović, kineziologinja Vedrana Mordžin te Dragica Krstičević iz Patronažne službe Doma zdravlja koje će u koordinaciji provoditi aktivnosti ovoga projekta.

Na nacionalnoj razini, projekt se kroz pet segmenata provodi od 2017. godine, a Grad Metković će se uključiti kroz aktivnost „Volonteri u parku“.

„Cilj programa i naših aktivnosti bit će promovirati zdrave načine življenja kroz poticanje sugrađana da svoje slobodno vrijeme provode u parku i u prirodi“, kazala je koordinatorica programa za Dubrovačko – neretvansku županiju, Ankica Džono –Boban.

U sklopu ovog projekta Grad Metković će iz Europskog socijalnog fonda dobiti 80 tisuća kuna kojim će se urediti Dječji park kod Doma zdravlja, u kojem će se, 9. lipnja održati i prve projektne aktivnosti.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik