Metkovci na Svjetskom karate kupu u Umagu

Autor: na 10. srpnja 2017.

 

Karate klub Metković sudjelovao je na Svjetskom karate kupu u Umagu, jednom od najjačih svjetskih natjecanja. U sklopu Kupa održan je i karate kamp na kojem su treninge održavali instruktori Svjetske karate federacije.

Na natjecanju je nastupilo 7 metkovskih karatista u uzrastu kadeta, juniora i mlađih seniora. Sudionici kampa tako su bili; Ante Krstičević i Laura Ćulum, a zajedno s njima na Svjetskom kupu nastupili su u kategorijama kadeta/kinja Petar Borovac, Ema Vodović, Iva Vučić u juniorima Ivan Batinović i u ml.seniorkama Maja Žderić.

Budući da je na natjecanju nastupilo dvije tisuće i petsto natjecatelja iz 64 države, na 7 borilišta u trajanju od tri dana, Svjetski kup u Umagu s naziva se „malim Svjetskim prvenstvom“. Natjecatelji Karate kluba Metković ovoga su puta ostali bez odličja, ali ističu kako su stekli veliko iskustvo i spoznaju da se uvijek može više i da treninga i natjecanja nikad ne može biti dovoljno. Pred njima je 26.kolovoza izborni turnir za službeno Svjetsko prvenstvo koje će se održati u listopadu na Tenerifima.

1007_karate-02


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik