„Mame Metkovića i okolice“ zahvalile pedijatrima Bubici i Krmeku na dugogodišnjoj brizi za djecu

Autor: na 28. lipnja 2019.

 

Nakon 41 godinu rada, pedijatri Doma zdravlja Metković Vladimir Krmek i Rasema Bubica danas odlaze mirovinu. Tim povodom su se ispred Doma zdravlja okupili roditelji njihovih malih pacijenata, kako bi im izrazili zahvalnost na dugogodišnjoj brizi za djecu.

Okupljeni u grupu „Mame Metkovića i okolice“ poručili su pedijatrima sljedeće:

„S velikim poštovanjem i zadovoljstvom Vam se želimo obratiti, u ime naše dječice i roditelja, svih generacija koje ste  kroz 41 godinu rada ispratili od kolijevke do đačkog doba. Danas smo se ovdje okupili da Vam svojim prisustvom pokažemo koliko ste nam značili sve ove godine. Vama smo predali najdragocjenije što imamo – našu dječicu.

Želimo Vam zahvaliti na svim savjetima, ohrabrenjem u trenutcima brige i straha koje ste s nama dijelili. Hvala Vam na Vašoj dobrodušnosti i posvećenosti, na požrtvovnom radu te najviše na ljubaznosti i toplini koja je u vama. Hvala na svemu u ime naše dječice. Ponosni smo što smo bili Vaši pacijenti. Želimo Vam sve najbolje. Uživajte u zasluženoj mirovini i znajte da ćemo Vas se uvijek rado sjetiti s osmijehom na licu“, poručile su mame liječnicima.

Liječnici Krmek i Bubica su se emotivno zahvalili na podršci mamama i svojim pacijentima, a okupljeni su se nastavili družiti uz slastice.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik