Mali neretvanski gusari preuzeli vlast u gradu

Autor: na 8. kolovoza 2019.

 

Uz buku bubnjeva i poklike, skupina malih Neretvanskih gusara upala je jutros u ured gradonačelnika Dalibora Milana i preuzela vlast u gradu.

Mali neretvanski gusari zarobili su zamjenika gradonačelnika Dalibora Raiča te djelatnike Grada, kojima su iznijeli svoje zahtjeve, a oni će ih, kao danak morati ispuniti, kako bi ponovno vratili vlast u svoje ruke.

Žičara do Krnjesavca, gradski bazen, nova Sportska dvorana i nove cisterne za metkovski DVD samo su dio onoga što gradska vlast mora ispuniti prema malim neretvanskim gusarima kako bi ključeve Grada Metkovića vratili u svoje ruke.

Inače, napad na Grad Metković dio je programa Malih neretvanskih gusara koji djeluju unutar manifestacije Dani Neretvanske kneževine.

Manifestacija traje do subote, a posjetitelji tijekom programa mogu vidjeti  prikaz srednjovjekovnog života i viteške borbe.  Sutra je na rasporedu i srednjovjekovni sajam . Svoje proizvode izlagat će i 5 OPG- ova iz Đakova, koji će, kao poklon gradu Metkoviću, kuhati i dijeliti čobanac.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik