Ljubavnici imaju pjesmu koja najbolje opisuje početak nove godine

Autor: na 4. siječnja 2022.

Kraj godine učinio se sjajnim trenutkom za objavljivanje novog singla Ljubavnika. Nakon mnogobrojnih božićnih pjesama koje su nas preplavile posljednjih tjedana, vrijeme je za jednu koja se odlično uklopila u ispraćaj stare i doček nove godine.

Riječ je o pjesmi “Moji prijatelji”, iza koje stoji poznati dvojac Antonija Šola i Mario Regelja, a koja je posvećena upravo prijateljima koji nam uvelike obogaćuju živote i bez kojih bi život bio nemoguć.

“Tko može živjeti bez prijatelja? Pa oni su nam kao obitelj. Bilo je vrijeme da nakon brojnih pjesama posvetimo jednu upravo njima. Mi smo u bendu vezani poslovno, ali i prijateljski. Jedni drugima smo podrška. Razmišljali smo o spotu i zapravo odlučili ekranizirati jedno tipično muško druženje i jako smo zadovoljni kako je sve to popratio Matija Škalić koji nam uvijek radi spotove”, otkriva Mario Regelja, pjevač Ljubavnika.

Spot se snimao u jednoj vili u okolici Zagreba gdje su dečki pokazali kako to izgleda kada se druže bez boljih polovica. Pikado, kartanje, biljar i stolni nogomet najbolje su ilustrirali muško druženje koje je ovoga puta ovjekovječeno u videospotu.

Aranžman za pjesmu napravio je Borna Biondić, a dečki su uvjereni kako će ova pjesma u kratkom roku doći do srca brojne publike.

 


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik