Komičarka Marijana Perinić predstavila svoj roman „Jesi online?“

Autor: na 24. listopada 2018.

U Gradskoj knjižnici Metković jučer je, u sklopu Mjeseca hrvatske knjige, održano predstavljanje romana „Jesi online?“ autorice Marijane Perinić.

Autorica je poznata hrvatska stand-up komičarka, imitatorica, voditeljica i spisateljica te iza sebe ima više od 400 nastupa u hrvatskim klubovima i gostovanja u regiji.

Nakon uvodnih riječi ravnateljice knjižnice Vesne Vidović, Perinić je predstavila svoja tri romana „Gore ne može“, „Šaka suza, vrića smija“ i, najnoviji, „Jesi online?“ objavljen 2016.

Roman je dobio potporu za poticanje književnog stvaralaštva Ministarstva kulture. Pisan u formi dopisivanja putem interneta, kroz humor govori o pet žena koje su zbog svojih životnih odluka na margini društva.

„Knjiga je nastala u ova doba kad smo svi malo postali poremećeni s obzirom na to koliko visimo na Facebooku, Instagramu, Viberima, WhatsAppovima… Htjela sam tematizirati cijeli taj poremećaj društva koji se trenutno događa u Hrvatskoj i u svijetu, ali tu su ukalupljeni i muško-ženski odnosi i ženska prijateljstva, kao i hrvatska realnost od korupcije do nepotizma i homofobije, uz puno humora“, rekla je Perinić.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik