„Kokoš Maratonci Anel“ pobjednici petog Neretvanskog pub kviza

Autor: na 19. veljače 2018.

U motelu Delta u Opuzenu održan je peti ovogodišnji Neretvanski pub kviz na kojemu su nastupile 34 ekipe. Najbolja ekipa ovoga puta bila je „Kokoš Maratonci Anel“ s upisanih 109 bodova.

S tri boda manje, na drugom mjestu je ekipa „Jurica Pavlović pravi profil“, dok je na trećem mjestu ekipa „Grupa TNT“ sa 103 boda.

U kategoriji vizuala tražilo se prepoznavanje američkog političara Mike Pencea, grad Chicago, bostonski terijer, te film “Pasje poslijepodne” s Al Pacinom u glavnoj ulozi. U ABC pitalicama trebalo je odgonetnuti koji Beatles u trapericama prelazi zebru na albumu Abbey Road, koji je glumac bio privatni istražitelj prije filmske karijere, koja je engleska kraljica s najkraćim vladarskim stažom od devet dana te koji je minimalni ulog u pokeru koji svoje ime dijeli s jednim našim imenom.

U igri otvorenih pitanja trebalo je znati vrijeme na satovima u izlogu, koji glumac uvijek izvuče deblji kraj, u kojoj je državi zabranjeno koristiti žvakaće gume bez liječničke potvrde te izjave Željka Keruma.

Kvizaši su tijekom natjecanja slušali Nelu, Štefa, Makija, Detour, Alessiu Caru, Pain of Salvation, Ghost, Cream, One Republic i mnoge druge.

Sljedeći, šesti kviz igra se u petak, 23. veljače, s početkom u 20 sati.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik