Kino Pobjeda: ovog vikenda filmovi “Mulan” i “Bijesan”

Autor: na 10. rujna 2020.

I ovoga vikenda očekuju vas izvrsne filmske projekcije u Kinu ‘Pobjeda’ Metković.

U petak, 11. rujna s početkom u 20 sati možete pogledati film ‘Mulan’ – spektakularnu epsku priču o legendarnoj kineskoj ratnici Mulan.

Prema legendi, Hua Mulan, najstarija kći cijenjenoga kineskog ratnika, po njegovoj je bolesti i starosti zauzela očevo mjesto u kineskoj imperijalnoj vojsci te je, pretvarajući se da je muškarac, spasila naciju u borbi protiv osvajača sa sjevera. Mulanina je hrabrost testirana na svakom koraku, ali njezina unutarnja snaga i ratnički potencijal pobjeđuju sve.

U subotu, 12. rujna u 20 sati na programu je film ‘Bijesan’ –  psihološki triler s Oscarom nagrađenim Russellom Croweom u glavnoj ulozi.

Svakodnevni odlazak na posao za Rachel se pretvorio u noćnu moru kada je u prometnoj gužvi naletjela na stranca s kojim je započela svađu u kojoj mu se odbila ispričati. Razočaran u život, psihički nestabilan i nasilan, stranac se odlučuje za osvetu te je počinje pratiti po cijelom gradu u namjeri da ubije nju i njezine najbliže.

Sve projekcije filmova održat će se u skladu s preporukama Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnoga stožera za civilnu zaštitu.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik