Karatistu Duji Mihaljeviću uručeno priznanje Grada Metkovića

Autor: na 6. lipnja 2019.

Gradonačelnik Dalibor Milan danas je Duji Mihaljeviću uručio priznanje za promicanje ugleda Grada Metkovića i osvojenu brončanu medalju na 24. Balkanskom prvenstvu za mlađe uzraste u karateu.

Duje Mihaljević član je Karate kluba Metković, a na Balkanskom prvenstvu održanom u Banjaluci u kategoriji dječaka od 12 godina natjecao se kao reprezentativac Hrvatske. Brončanu medalju osvojio je nakon četiri dobivene  borbe.

Gradonačelnik Milan rekao je da mu je čast uručiti priznanje uspješnom mladom sportašu.

„Duje je osvojio treće mjesto na natjecanju i meni kao gradonačelniku je zaista velika čast što imamo reprezentativca. Duje je imao jedan mali peh i polufinalu  se natjecao protiv domaćeg borca koji je imao naklonost sudaca, ali Duje je u Metković donio brončanu medalju zlatnog sjaja“, rekao je Milan.

Duje Mihaljević redovno osvaja medalje na turnirima na kojima sudjeluje već 4 godine, koliko se bavi karateom, zbog čega je 2017. godine proglašen najuspješnijom mladom nadom sporta  u Dubrovačko- neretvanskoj županiji.

Mnogo vremena je, ističe, proveo i u pripremama za ovo natjecanje.

„Mnogo sam trenirao i bio uporan, ali treće mjesto mi je i više nego previše. Na natjecanju je bilo super, zabavio sam se i upoznao sam još neke prijatelje. Jako sam zadovoljan i velika mi je čast upoznati gradonačelnika i na svemu sam zahvalan“, rekao je Mihaljević


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik