“Jurica Pavlović pravi profil” pobjednik 6. Neretvanskog pub kviza

Autor: na 25. veljače 2018.

 

Ekipa “Jurica Pavlović Pravi profil” pobjednik je 6. izdanja Neretvanskog pub kviza koji je u petak održan u motelu Delta u Opuzenu.

Maruška Batinović, Ivan Đerek, Ivana Dugandžić, Miroslav Trgovčević i Frane Medak osvojili su ukupno 107 bodova, što je 3 boda više od drugoplasiranih, “Grupe TNT”. Zanimljivo je da je treće mjesto podijelilo čak pet ekipa (Rokšići, Ford Alan, Helter skelter, Ruska tribina i Ford Alan) sa 100 bodova. Međutim, u pripetavanju najuspješniji su bili Rokšići.

U vizualama je trebalo prepoznati bivšeg BB stanara Horvata Čaglja, grad Knin, majstora Futača i film Armagedon. U ABC pitalicama neki su kvizaši znali, a neki saznali da The Allman brothers band imaju čak dva bubnjara, da je Vedran Rožić odigrao najviše europskih utakmica za Hajduk, te da vodeći u utrci Giro d Italia nosi majicu roze boje. U trećem dijelu igre najbolji rezultat su imali Veterani košarkaši (14 od 20), dok su najbolji rezultat u poznavanju glazbenih izvođača imali Helter skelter i Koka maratonka sa 14 točnih. U ovom dijelu se tražilo šta su bacali neki Finci i Estonci (mobitel u dalj), te koji su grupu pratile Trudna tableta i Nazifa gljiva (Živo blato). Za vrijeme kviza slušalo se Darka Domijana, grupu Delfini, Himzu Polovinu, Ceciliju, Čubija, Queensrÿche, Tom Pettyja, David Bowiea i mnoge druge.

Sedmi kviz po redu kviz igra se u petak 02. ožujka na istom mjestu u 20 sati.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *



Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik