Javni pozivi za stručno osposobljavanje i zapošljavanje hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji

Autor: na 25. veljače 2020.

U svrhu provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za razdoblje 2018. – 2020., Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je Javni poziv za sufinanciranje troškova obrazovanja i Javni poziv za dodjelu potpora za novo zapošljavanje koji su otvoreni do 28. veljače 2020. godine.

Ciljnu skupinu Programa čine nezaposleni hrvatski branitelji iz Domovinskog rata, nezaposlena djeca smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, nezaposlena djeca dragovoljaca iz Domovinskog rata i nezaposlena djeca hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata s trajno utvrđenim statusom.

Tekstovi javnih poziva kao i pripadajući obrasci zahtjeva dostupni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja u dijelu Aktualni javni pozivi, u Ministarstvu hrvatskih branitelja te Područnim jedinicama Ministarstva i županijskim Centrima za psihosocijalnu pomoć.

Za sve potrebne informacije i preuzimanje obrazaca svi zainteresirani se mogu obratiti Područnoj jedinici Metković na adresi Metković, Kralja Zvonimira 22 (kontakt telefon 020/ 690-040) svakog radnog dana u vremenu od 8-16 sati.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik