Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnih i proizvodnih prostora u Poduzetničkom inkubatoru Ploče

Autor: na 7. veljače 2020.

Županijski Centar za poduzetništvo objavio je Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnih i proizvodnih prostora u Poduzetničkom inkubatoru Ploče.

Poziv je namijenjen svim poduzetnicima početnicima, a uz subvencioniranu  cijenu najma prostora, na raspolaganju će imati i stručnu te savjetodavnu pomoć.

Prijaviti se mogu oni koji su registrirani na području Dubrovačko- neretvanske županije, ne posluju dulje od 3 godine za uslužne te 5 godina za proizvodne djelatnosti, imaju najmanje jednog zaposlenog, nemaju dugovanja prema državi i zaposlenima te dodijeljene potpore veće od 200 tisuća eura tijekom razdoblja od 3 fiskalne godine i oni koji su pozitivno poslovali u prethodnoj godini poslovanja.

Poslovni prostor daje se na subvencionirano korištenje na vrijeme do najviše 3 godine za uslužne djelatnosti te 5 godina za proizvodne djelatnosti.

Prednost pri dodjeli imat će deficitarne djelatnosti, inovatori, mladi poduzetnici do navršenih 30 godina života, žene poduzetnice te poduzetnici s invaliditetom.

Zahtjevi se primaju do 30 dana od objave poziva, a preuzeti se mogu u prostorijama Centra za poduzetništvo u Dubrovniku ili na web stranici Poduzetničkog inkubatora Ploče.

Mogućnost obilaska inkubatora moguća je svake srijede, od 12. veljače do 18. ožujka, u vremenu od 9 i 30 do 14 sati.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik