Ivan i Jure uspješno nastavljaju voditi obiteljski posao

Autor: na 13. lipnja 2017.

 

U organizaciji Regionalne razvojne agencije DUNEA-e jučer je za novinare i goste iz Dubrovačko- neretvanske županije upriličen fotosafari neretvanskim lađama po rijeci Norin te obilazak izletišta restorana Đuđa i Mate.

Upravo je ovaj restoran dobitnik ovogodišnje „Zlatne naranče“- nagrade, koju DUNEA dodjeljuje najboljim  primjerima ruralnog turizma  u Županiji.

Restoran su 1993. godine pokrenula  dva prijatelja, Mate i Đuđa. Od tada je ponuda restorana, bazirana na tradiciji neretvanskoga kraja, prepoznata u cijeloj Dubrovačko- neretvanskoj županiji, a i šire.

Neretvanski brudet od jegulje i žaba, različiti specijaliteti pod pekom te turistički program u kojeg su osim fotosafarija uključene brdske biciklističke ture i berba mandarina, samo su dio ponude koja privlači brojne posjetitelje.

Restoran danas vode Jure Taslak i Ivan Ilić koji je istaknuo kako je Zlatna naranča, poticaj za daljnji rad i proširivanje ponude.

„Ovo je poticaj za naše osoblje i za našu obitelj, jer vide da se trudimo nastaviti ono što su započeli naši očevi. Ne samo da nastavljamo, već nastojimo iz godine u godinu podizati cijelu ponudu na višu razinu“, kazao je Ilić.

"Đuđa i Mate"

"Đuđa i Mate"


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik