• Nekategorizirano

Humanitarna Božićna utrka “Metković zajedno“

Autor: na 29. prosinca 2015.

Održana je prva humanitarna Božićna utrka „Metković zajedno“, na kojoj je sudjelovalo oko tristo trkačica i trkača.

 

????????????????????????????????????

Trčalo se na kružnoj stazi dužine 1,7 km, tako da su limači i limačice trčali jedan krug, žene dva, a muškarci četiri kruga.

U seniorskoj konkurenciji prvi je do cilja stigao Vinko Sliško iz Tomislavgrada, drugi je bio Ante Živković iz Metkovića, a treći do cilja je stigao Anđelko Oršulić iz Komina. U kategoriji juniora pobijedio je Marino Jerković, drugi je bio Ante Talajić, a treći Mijo Cvitković.

U ženskoj konkurenciji pobijedila je Antonija Cvitković, a nakon nje su do cilja stigle Veronika Krndelj i Josipa Jurković. Sve tri dobile su po dvije medalje, budući su kao juniorke bile najbolje u ukupnom plasmanu žena.

Među limačima najbrži je bio Nikola Ćopo, iza njega Luka Martinović i Dario Zloić, treći, dok je među limačicama najbržae bila Lea Medak Kovačević, ispred Gabrijele Jurković i svoje sestre Ane Medak Kovačević.

 

Odlukom organizatora utrke natjecatelji su startni broj platili simboličnih 10 kuna, a prikupljeni novac namjenjen je dijelom za božićne darove djeci slabijeg imovinskog stanja, a dijelom za liječenje teško oboljelog sugrađanina Maria Skočibušića.

 

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik