Hari Rončević predstavio novu pjesmu

Autor: na 24. rujna 2021.

Hari Rončević ove je godine objavio dvije pjesme – „Spreman na sve“ i „Sve smo mi u pakao pretvorili“, a nakon ljetnih mjeseci predstavio je i novu – „Hoću bolji svijet“ u kojoj je, ne po prvi put, progovorio o aktualnim temama, na njemu svojstven način.

Tekst i glazbu napravio je upravo Hari, koji je o novoj pjesmi rekao:

„Zar netko misli da ostavljamo djeci bolji svijet? Je l’ ovo dobar svijet? Toliko podjela, zveckanja oružjem, prijetnji… Jesmo li slobodni?

Svatko nek’ se zapita i nek’ napravi kao čovjek, građanin, ispravnu stvar. To nisu podjele, zavist, mržnja, već jednostavno ljubav za svog bližnjeg, djecu, unučad. Samo tako možemo stvoriti bolji svijet za njih.

Zato sam napisao ovu pjesmu, kao podsjetnik. I još ovo za kraj. Istina je voda duboka, tako su rekli, a ti kao pošten čovjek biraj svoju istinu i živi je, ma što ti govorili. Samo reci ne“.

Pjesma je ujedno najava novog albuma „Idem jugu svom“ koji stiže u listopadu. Novi album bit će šesto izdanje koje objavljuje za Scardonu, nakon albuma „More sudbine“, „Acoustic concert“, „Tvornica live“ i „Daj sebe do kraja“ te prošlogodišnjeg „Best of – 25 godina“.


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik