Grad Opuzen raspisao Natječaj za dodjelu stipendija studentima

Autor: na 27. rujna 2018.

Grad Opuzen raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija studentima za akademsku 2018./2019. godinu.

Grad će dodijeliti 10 stipendija u iznosu od 500 kuna mjesečno kroz 10 mjeseci u godini, od čega će se studentima prve godine dodijeliti četiri, dok će se za studente viših godina dodijeliti šest stipendija.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti redoviti studenti koji ispunjavaju opće uvjete, i to da su državljani Republike Hrvatske, upisani u redovni studij na visoko učilište u RH, imaju prebivalište, kao i jedan od roditelja, na području grada Opuzena tijekom proteklih pet godina, nisu korisnici neke druge stipendije ili potpore s osnova školovanja te nisu stariji od 27 godina.

Osim općih, studenti moraju ispunjavati i posebne uvjete, i to da su studenti prve godine studija u protekloj godini obrazovanja ostvarili prosjek ocjena najmanje 4,70 te da su studenti druge, treće, četvrte i pete godine studija u prethodnoj godini studija ostvarili prosjek ocjena najmanje 3,50 ili su na svim položenim ispitima u prethodnim godinama studija postigli prosjek ocjena najmanje 3,50.

Na natječaj se ne mogu prijaviti studenti koji upisuju ponovno istu godinu studija te koji imaju upisano mirovanje obveza studenta u akademskoj 2018./2019. godini.

Prijava s kompletnom dokumentacijom podnosi se do srijede, 10. listopada, putem pošte ili osobnom dostavom na adresu: Grad Opuzen, Povjerenstvo za provedbu postupka dodjele stipendija, Trg kralja Tomislava 1, 20355 Opuzen. Kandidati će o rezultatima natječaja biti obaviješteni u roku od 30 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.

Dokumentaciju vezanu uz natječaj možete preuzeti na službenoj web stranici Grada Opuzena.

Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *



Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik