GORAN KALEB: „Volio bih da sam bio samo malo luđi…“

Autor: na 19. siječnja 2017.

 

Proteklu sezonu reality showa Farma, Neretvani su  gledali sa posebnim zanimanjem. Razlog tome bio je mladi Rogotinjanin Goran Kaleb, koji je između 2200 prijavljenih ušao u uži izbor za farmera godine i u konačnici pobijedio.

U avanturu života Goran je krenuo na nagovor prijatelja koji su mu, uz obitelj, najveća podrška od samog početka.

„Prijatelji mi oduvijek govore da se prijavim na neki show jer sam glavni zabavljač u ekipi. Ćaća u početku nije bio baš zadovoljan, al rekao sam svima- idem, pa koliko izdržim. Želio sam biti onakav kakav stvarno jesam i ne ispasti u prva dva tjedna jer tko bi se tada vratio doma? Pa znam kako bi me prijatelji zezali“, rekao nam je Goran kroz smijeh.

Ploča sa imenima gradova

Simpatični Rogotinjanin svojom je iskrenošću osvojio brojne gledatelje širom Hrvatske. Poruke potpore pristižu mu iz svih krajeva, no priznaje da je u četiri mjeseca izolacije ipak imao one „krizne“ trenutke.

„Nakom deset tjedana izolacije, svima nam je došla neka kriza. Međuljudski odnosi bili su katastrofa, nedostajao mi je vanjski svijet. Međutim, uspio sam u glavi posložiti neke stvari i rekao sam sebi da nisam došao odustati“, istaknuo je Goran te dodao kako ga je u nedostatku kontakta sa vanjskim svijetom, ponajviše motivirala ploča na kojoj je zapisivao imena gradova i mjesta u kojima žive njegovi bližnji.

Upravo su mjesta Doline Neretve bila najčešća na Goranovoj ploči a sa obilježjima neretvanskoga kraja svakodnevno je upoznavao ostale kandidate. Ističe kako  su mu u izolaciji ponajviše nedostajale neretvanska spiza i dalmatinska muzika.

Iako je za gazdu Farme izabran 8 puta, pobjedi se nije nadao. Nagradu će po dogovoru, podijeliti sa farmerima Antom i Josipom, s kojima se najviše družio.

„Dogovor je dogovor. Mi se pazimo od samog početka, a čujemo se svakodnevno, kao što se čujem s polovicom farmera s kojima sam se družio na Farmi. Naravno da mi nisu svi natjecatelji odgovarali. Pa da jesu – znao bi da nešto nije u redu sa mnom“, naglašava Goran.

“Dočekali me ko’ generala”

Ističe kako planova o budućnosti zasad nema. O njima će, kaže, razmišljati kad se slegnu dojmovi. Jedino što želi je družiti se s prijateljima, raditi posao koji je radio prije ulaska na Farmu te baviti se najdražim hobijima, a to su folklor, plivanje i putovanja.

Farmersku avanturu bi ponovio, no ističe kako bi nešto ipak promijenio.

„Mogao bi se vratiti čim malo odmorim. Iako su svi zadovoljni mojim nastupom na Farmi, što sam mogao vidjeti i po povratku, kada su me u selu dočekali ko’ generala, ja bi volio da sam bio samo malo luđi i da sam se više zezao“, zaključuje Goran.

Jadra i Goran

Više detalja o svom boravku na farmi i međuljudskim odnosima na njoj, Goran je otkrio našoj Jadranki Bulić, a cijeli razgovor možete  poslušati u programu radija Delta, sutra, 20. 01. (petak) s početkom u  11 :15.

 

 

 

 

 

 

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik