Franka Batelić ima novi singl „Tajno“!

Autor: na 14. prosinca 2018.

Nakon što su se njezine posljednje tri pjesme „S tobom“, „Ti mi nosiš sreću“ i „Kao ti i ja“, našle na HR top 40 službenoj listi, Franka Batelić izdala je novi singl „Tajno“, s kojim će se predstaviti na 66. ZagrebFestu u siječnju.

„Tu pjesmu držim u džepu već godinu dana i čekala sam pravi trenutak za nju. Čim sam odlučila da ću nastupiti na ZagrebFestu, ona je bila jedina za koju smo se jednoglasno odlučili. Pjesma mi je jako draga i mislim da je jako posebna, a sa spotom će dobiti potpunu priču“, kazala je Franka.

Franka je proteklog tjedna izdala i svoj prvi album pod nazivom „S tobom“, dok se na njemu nalaze pjesme snimljene prije Frankine glazbene stanke.

„Dugo sam razmišljala hoću li uvrstiti starije pjesme jer smatram da sam sad zrelija i da se nalazim u drugom stilu, ali mislim da taj moj prvi album ne bi bio potpun bez njih. Ipak su i one obilježile moju karijeru“, istaknula je Franka.

Singl i spot za pjesmu „Tajno“ službeno će izaći vani u ponedjeljak, 17. prosinca, a premijerno ga možete slušati na valovima Radija Delta.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik