Film ‘Mater’ u Kinu Pobjeda

Autor: na 17. rujna 2020.

Ne propustite film koji je u cijelosti snimljen u okolici Metkovića, i u kojem igra veći broj lokalnih amaterskih glumaca.

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u nedjelju, 20. rujna u 20 sati održat će se projekcija filma ‘Mater’. Film Pločanina Jure Pavlovića u potpunosti je snimljen u okolici Metkovića, a u njemu glumi velik broj lokalnih amaterskih glumaca.

Glumačku postavu u priči o odnosu majke i kćeri čine Daria Lorenci-Flatz, Neva Rošić i Vera Zima.

Inače, film ‘Mater’ nagrađen je na beogradskom FEST-u kao najbolji regionalni film, a glavna glumica Daria Lorenci – Flatz nagrađena je kao najbolja glumica na Taormina Film Festivalu te Zlatnom arenom za najbolju žensku ulogu na Pulskom filmskom festivalu 2020.

Uz film ‘Mater’, ovoga vikenda, na rasporedu Kina ‘Pobjeda’ su još dvije filmske projekcije. Prvi na redu je ‘Rat u kući’ –  fantastična obiteljska komedija za sve generacije, s neponovljivim Robert De Nirom u glavnoj ulozi, a na programu metkovskoga kina je u subotu, 19. rujna u 20 sati.

U nedjelju, 20. rujna u 17:30 održat će se projekcija animiranoga filma ‘Scooby – Doo!’, sinkroniziranoga na hrvatski jezik. Priča o najpoznatijem psu na svijetu od sada je i na velikom ekranu, a publika ima priliku saznati mnoge tajne i činjenice o omiljenoj ekipi koja već desetljećima rješava najsloženije misterije i zadatke.

Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik