• Nekategorizirano

Filipu, Antei, Petri i Ivanu prve nagrade u Imotskom za plasman na državno natjecanje

Autor: na 20. veljače 2016.

Uspješni učenici OGŠ Metković, Filip Kežić, Antea Filipa Stojić i Petra Rebac u disciplini saksofon, te Ivan Fran Stojić u disciplini klarinet, sudjelovat će na 54.državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, koje će se sredinom ožujka održati u Zagrebu.

Naši mladi glazbenici Filip Kežić (III. kategorija saksofon), Antea Filipa Stojić i Petra Rebac (II. kategorija saksofon) i Ivan Fran Stojić (II. kategorija klarinet) osvojili su prve nagrade na regionalnom natjecanju održanom 18. i 19. veljače u Imotskom, i na taj način izborili plasman na državno natjecanje.

U organizaciji Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga za svaku pojedinu glazbenu disciplinu, natjecanje na državnoj razini održava se svako druge godine. Podsjetimo, na prošlom natjecanju prije dvije godine OGŠ Metković imala je dvoje predstavnika, Filipa i Anteu koji su i na državnoj razini dokazali svoju izvrsnost i osvojili prve nagrade.

Filip Kežić i Petra Rebac u klasi su nastavnice Erne Čizmić Rebić, a Antea Filipa Stojić i Ivan Fran Stojić kod profesora Zvonka Kneževića.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik