Duje Mihaljević- najuspješnija mlada nada županijskog sporta

Autor: na 12. svibnja 2017.

 

Duje Mihaljević iz Karate kluba Metković, proglašen je najuspješnijom mladom nadom sporta u Dubrovačko- neretvanskoj županiji.

Duje je ovo veliko priznanje Zajednice športa Dubrovačko-Neretvanske županije preuzeo danas na svečanoj dodjeli nagrada najuspješnijih sportašima te se tako, našao među 10 županijskih sportskih laureata za 2016. godinu.

Duje trenira karate tri godine, a već je osvajač dvije državne medalje. Samo tijekom protekloga vremena u 2017. godini osvojio je ukupno 3 zlata, 2 srebra i 2 bronce, a za istaknuti su i dvije brončane medalje na državnom prvenstvu Hrvatske u Ivankovu, u borbama u kategoriji mlađi učenici -38 kg i u kategoriji učenici -38 kg.

Također je tijekom 2017.   na Međunarodnom klupskom turniru Kup Mimoza koji se održao u Crnoj Gori na kojem je nastupilo 404 natjecatelja iz 28 klubova, Hrvatske, Bih, Crne Gore i Srbije osvojio zlatnu medalju.  Osvojio je još dva zlata na dva međunarodna karate turnira u Splitu na kojima je nastupilo 97 klubova sa 1269 natjecatelja, iz pet zemalja.

Rezultati su na kraju okrunjeni pozivom Duji da nastupi za reprezentaciju Hrvatske u mlađim uzrastima na predstojećem Balkanskom prvenstvu koje će se održati u Istanbulu u Turskoj.

 

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Pročitajte više

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik