DPH Metković ponovno pokrenuo aukcije na svojoj stranici

Autor: na 23. rujna 2021.

Nakon kraće pauze, Društvo prijatelja Hajduka Metković započelo je s novim aukcijama na svojoj Facebook stranici. Ovaj put, sav prihod od prodaje namijenjen je upisivanju imena preminuloga Ante Vukše u tematski park na Poljudu.

Objavu Društvo prijatelja Hajduka Metković prenosimo u cijelosti:

 

“U spomen na Antu Vukšu, našeg dragog prijatelja i člana Društva prijatelja Hajduka Metković, koji nažalost nije više među nama, pokrećemo novi niz aukcija od čijeg prihoda želimo upisati njegovo ime u tematski park na Poljudu. Zahvaljujući našim prijateljima iz Humanitarne organizacije Cavtat 1950 za prvu aukciju donosimo vam potpisanu sličicu legendarnog Popaja koji danas slavi 42. rođendan.

Sretno svima!

 

Aukcija počinje objavom na Facebook stranici DPH Metković, a završava u četvrtak 23. rujna u 20:00 sati. Početna cijena predmeta je 0,00 kn, korak aukcije je 50,00 kn.

Ako u zadnjih 10 minuta aukcije dođe ponuda za predmet, aukcija se automatski produžuje za 10 minuta od trenutno postavljenog vremena, i tako sve dok od posljednje ponude ne prođe 10 minuta.

 

NAPOMENA: Novac se uplaćuje direktno na račun Udruge Naš Hajduk:

IBAN: HR6924070001500323225

Opis: Donacija “Za sva vrimena – Ante Vukša”

Model: HR00

Poziv na broj primatelja: 256390

Potrebno je potvrdu o uplati poslati u inbox naše FB stranice kako bi mogli dogovoriti slanje paketa. Troškove dostave snosi kupac”, napisali su iz DPH Metković.


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik