DNŽ- nema novozaraženih, ozdravile i dvije osobe iz Metkovića

Autor: na 10. svibnja 2020.

 

Prema zasad dostupnim podacima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a imamo 13 novih izliječenih, odnosno ukupno njih 78. Preostali nalazi od petka su negativni, a 37 uzoraka uzetih u subotu su u obradi.

Među novim izliječenim, njih 9 je iz Ploča (od toga 5 korisnika i 1 djelatnica privatnog Doma za starije), 1 osoba je iz Dubrovnika, 2 osobe su iz Metkovića (djelatnice Doma za starije), te jedna osoba iz Župe dubrovačke (djelatnica Centra za rehabilitaciju Josipovac)

Ukupno je 118 zaraženih, 78 izliječenih te 8 umrlih. Od početka pandemije na analizu u Zagreb poslano je 2302 uzorka.

S današnjim danom hospitalizirano je 6 pozitivnih pacijenta, 5 na Zaraznom odjelu OB Dubrovnik, 1 pacijent je u Jedinici intenzivnog liječenja i nije intubiran.

Ukupno je 535 građana u samoizolaciji, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik