Digitalizacija turističkog sektora Grada Metkovića

Autor: na 19. svibnja 2017.

 

Na konferenciji za medije, danas je u Metkoviću predstavljena platforma Pointers, kojoj se pridružila i Turistička zajednica grada Metkovića.

Pointers je personalizirana aplikacija koja predstavlja turistički vodič te sadrži različite kategorije turističke ponude u sklopu koje će posjetiteljima bit dostupne fotografije, videa, tematske rute te opisi na 4 različita jezika.

Sav prikupljeni sadržaj povezuje se sa društvenim mrežama te tijekom sezone, putem obavijesti, direktno komunicira sa turistima.

Projekt Pointers koji je ujedno i digitalizacija turističkog sektora, predstavili su zamjenica gradonačelnika Katarina Ujdur, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednica Grada Metkovića, Magdalena Medar- Ujdur i voditelj projekta za Hrvatsku, Krunoslav Weinpert koji je kazao kako će na platformi bit predstavljeno 266 točaka s područja koje metkovska Turistička zajednica pokriva.

„Mi ovim projektom želimo povećati vidljivost destinacije nacionalno i globalno, a sve s ciljem da se turisti zadržavaju u Metkoviću te da povećamo priljev novca, kojim će se poboljšati i gospodarska situacija Metkovića. Od srpnja krećemo i sa „Virtual marketplace“,  na kojem će svi mali proizvođači i OPG- ovi imat mogućnost predstaviti svoje proizvode i povezat se sa kupcima“, kazao je Weinpert.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik