Dani otvorenih vrata udruga 2019.

Autor: na 15. svibnja 2019.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske osmu godinu za redom organizira manifestaciju “Dani otvorenih vrata udruga” na području cijele Hrvatske, a i ove godine manifestaciji će se pridružiti udruge koje djeluju na području grada Metkovića.

U prostorijama Udruge „Otac Ante Gabrić“ od 8 do 17 sati predstavit će se razne aktivnosti koje udruga provodi kroz godinu, vezane uz međugeneracijska druženja, volontiranje te zdravlje i aktivnost u trećoj životnoj dobi. Program započinje u 8 sati mjerenjem krvnog tlaka i šećera u krvi i zajedničkom tjelovježbom u 9 sati.

U 9:30 održat će se predavanje u „Vedra strana starosti“ u sklopu ciklusa „Briga o zdravlju u trećoj životnoj dobi“, nakon kojeg će se u 10:15 započeti kreativna radionica.

Od 12 do 14 sati bit će izloženi uradci s radionica te će se posjetitelji moći informirati o pomoći u kući, organiziranim dnevnim aktivnostima za starije te o ostalim projektnim aktivnostima i mogućnostima volontiranja u udruzi. U 15:45 održat će se i Međugeneracijska tombola i druženje.

Udrugu „Leptirići“ zainteresirani će moći posjetiti od 13 do 16 sati, kad će članovi, terapeuti i volonteri kroz neformalan razgovor predstaviti usluge koje udruga pruža u zajednici.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *



Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik