“Dame biraju” – najveći sarajevski kazališni hit gostuje u Metkoviću

Autor: na 26. srpnja 2017.

 

Nakon ogromnog uspjeha diljem regije komedija ALTEATRA Sarajevo DAME BIRAJU puni dvorane u svim gradovima Hrvatske – samo u Splitu i Zagrebu igrala je više od 10 puta gdje je rasprodana tjednima ranije, a lista čekanja za nove izvedbe je do sada nezapamćena.

Ova urnebesna komedija u okviru svoje ljetne turneje, napokon će gostovati na jugu Hrvatske. I to  u Metkoviću u noći uoči “Maratona lađa”, u petak 11.08.2017. na ljetnoj pozornici Gradskog kulturnog središta Metković.

Ni jedna predstava do sada nije “pobrala” ovakvo oduševljenje mahom ženske publike, ali nisu rijetki ni pripadnici jačeg spola koji uživaju u urnebesnom humoru ove komedije koji se proteže od početka do kraja.

Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja – u kojoj igraju sedmorica veličanstvenih – trenutno najtraženijih sarajevskih glumaca.

Ulaznice će biti u pretprodaji od petka 28.srpnja 2017. na blagajni GKS Metković a već sada su dostupne u sustavu Croatia tickets – broj ulaznica je ograničen.

Rezervacije se mogu napraviti i putem maila: komedija.u.lori@gmail.com i facebook stranice : https://hr-hr.facebook.com/hit.komedija/  info telefon: 095 527 1852.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik