Dalibor Milan preuzeo dužnost gradonačelnika

Autor: na 9. lipnja 2017.

 

U prostorijama Gradske uprave jutros je održana primopredaja vlasti, nakon koje je novi gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan službeno preuzeo dužnost.

Milanu i njegovim zamjenicima, Robertu Doki i Damiru Raiču vlast je predala bivša obnašateljica dužnosti gradonačelnika Katarina Ujdur koja je ovom prigodom istaknula kako je Metković sa 6 otvorenih gradilišta i milijun kuna na računu trenutno u mnogo boljem stanju nego 2013. godine kada je vlast preuzimao Most nezavisnih lista.

Kazala je kako će u novom sazivu Gradskog vijeća, čija će se konstituirajuća  sjednica održati 21. lipnja, vijećnici Mosta biti konstruktivna oporba koja će podržati sve projekte usmjerene na dobrobit Metkovića.

„Grad ostavljamo u vrlo dobrom stanju. Nadam se da će novi gradonačelnik uspješno voditi grad, kao što smo i mi, suočeni sa svim problemima s kojima smo se našli. Ja sam se odrekla naknade na koju u narednih 6 mjeseci imam pravo i uštedjela sam Metkoviću oko 76 tisuća kuna. Bit ćemo kvalitetna oporba i aktivno ćemo sudjelovati na svim sjednicama“, kazala je Ujdur.

Novi gradonačelnik, Dalibor Milan istaknuo je da se trenutno stanje u gradu još uvijek utvrđuje, a kao prvi potez najavio je rješavanje 3,5 milijuna kuna duga koje grad još uvijek ima.

Istaknuo je da HDZ još nije razgovarao sa ostalim političkim strankama o postizbornoj koaliciji, ali da suradnju nudi svima.

„Od prvog dana nudim suradnju svim strankama i nudim je i dalje. Mogu reći da revanšizma neće biti. Djelatnici Grada, rekli su da su oni došli s gospodinom Božom Petrovom i da će s njim i otići.  Mi nikome nećemo dati nezakonite otkaze. Svi oni koji ispunjavaju uvjete i koji dobro rade, ostat će na svojim radnim mjestima“, kazao je Milan.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik