Crveni križ dijeli pakete najugroženijim građanima

Autor: na 2. studenoga 2017.

 

Gradsko društvo Crvenog križa Metković danas je započelo s posljednjom raspodjelom paketa građanima koji su korisnici minimalne novčane naknade s područja gradova Metkovića i Opuzena te općina Kula Norinska, Slivno, Zažablje i Pojezerje.

Paketi se dijele u okviru EU projekta „Humanitarni paket za Dalmaciju i Primorje“ na kojemu je Crveni križ Metković jedan od 18 provedbenih partnera.

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Metković, Nela Orlović je kazala kako je ovo završetak projekta usmjerenoga prema pomoći lokalnoj zajednici, u koji je bilo uključeno 550 građana kojima su dostavljena 3 paketa hrane te po jedan paket higijenskih potrepština.

„Ovim putem obavještavamo sve korisnike da će podjela paketa za korisnike u Gradu Metkoviću biti u prostorijama Crvenog križa, dok će DVD – ovi kao i prošla dva puta, odnijeti pakete korisnicima u Opuzenu te općinama Kula Norinska, Slivno, Zažablje i Pojezerje“, kazala je Orlović.

Projekt je odobrilo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a financiran je iz Fonda europske pomoći za najugroženije. Gradsko društvo Crvenog križa Metković provodi  ga u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb i svim jedinicama lokalne samouprave na području njihova djelovanja.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik