City Games u Slanom: Neretva run ide dalje

Autor: na 29. srpnja 2017.

Slano je sinoć ugostilo “povratnički” hrvatski City Games susret nakon gotovo mjesec dana putovanja popularnih ljetnih igara po regiji. Natjecalo se pet ekipa, a prolaz dalje osigurali su pobjednici Majkovi i drugoplasirani Neretva Run iz Metkovića, dok su na treće mjesto zasjele domaće Foke.

Kako je ovo skoro svima bio prvi susret s igrama, nisu viđene neke briljantne taktike, ali odlične atmosfere nije nedostajalo, kao ni sjajnih sportskih poteza, poput onog Majkova koji su najmlađem timu, To Lutko, pustili da njihovoj ekipi od 5 članova u potezanju konopa suprostave svih svojih 8.

Pored konopa, igrali su se i leteći vaterpolo, spašavanje turistkinja, alka i utrka magaraca, dok su se nešto prije toga u City Games Junior mlađi uzrasti okušali u slagalicama, utrci vreća i uvijek odlučujućem potezanju konopa.

Zanimljiv je i podatak kako ekipa vrlo trendy imena, Primorski Despacito, nije uspjela osvojiti niti jedan bod, ali su svejedno bili najveseliji tim večeri!

Susret u Slanom organizirali su Turistička zajednica Općine Dubrovačko primorje i Adria events.

City Games karavana nastavlja svoj put i ovaj vikend gostuje na Makarskoj Rivijeri, u subotu 29. srpnja na rasporedu su Tučepi, a 30. srpnja Brela.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik