Božićno ozračje u Metkoviću

Autor: na 11. prosinca 2017.

 

Na Trgu Franje Tuđmana u Metkoviću započela je manifestacija „Božić u Neretvi“ u sklopu koje su otvorene božićne kućice s bogatom gastro ponudom koja uključuje kuhano vino, pivo, kobasice i slično.

Direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Metkovića Magdalena Medar – Ujdur kazala je kako posjetitelje u sljedećih mjesec dana, do završetka manifestacije očekuju i glazbeni koncerti koji su započeli proteklog vikendima nastupima Gradske glazbe Metković, klape sveti Nikola i Flashback banda.

„U sljedeći petak, 15. 12.  nastupa grupa Narona. U srijedu, 20. 12. imamo koncert domaćih demo bendova Soulflake i Eho, a u četvrtak, 21. 12. u goste nam dolazi klapa Koluri. U subotu, 23. prosinca koncert će održati glazbeni sastav Versi, a dan poslije Božića, 26. prosinca, u goste nam dolazi Željko Bebek. Koncert Branke Medaka, 29. prosinca bit će posljednji u ovoj godini, a 5. siječnja,koncert će održati KUD Metković. Dakle, imamo gotovo dvostruko više koncerata u odnosu na prošlu godinu i zaista vjerujem da ćemo imati i veći broj posjetitelja“, kazala je Medar – Ujdur.

Manifestacija „Božić u Neretvi“ završava 6. siječnja.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik