Boćar BK Metković Luka Gašpar najuspješniji sportaš DNŽ

Autor: na 10. svibnja 2019.

 

U sklopu proslave Dana Dubrovačko-neretvanske županije i blagdana sv. Leopolda Bogdana Mandića danas su proglašeni i najuspješniji sportaši Dubrovačko-neretvanske županije za 2018. godinu.

Tako je najuspješnijih sportašem proglašen boćar Boćarskog kluba Metković, Luka Gašpar a najuspješnijom sportašicom judašica Judo kluba Dubrovnik, Ivana Šutalo.

Gašpar je osvajač srebrne medalje s Europskog prvenstva u preciznom izbijanju te višestruki prvak Hrvatske u više disciplina. Na Svjetskom juniorskom prvenstvu, koje je održano u listopadu u Kini, osvojio je dvije srebrne medalje.

U ekipnom dijelu, nagradu je dobio ŽKK Ragusa Dubrovnik, te momčad VK Jug CO. Također, Jugov trener Vjekoslav Kobešćak proglašen je najuspješnijim trenerom, a za najaktivniji savez izabran je Ronilački savez Dubrovačko-neretvanske županije.

Najuspješnija ženska sportska nada u prošloj godini je Petrunjela Pavić, judašica JK Dubrovnik 1966, dok je najuspješnija muška sportska nada plivač PK Juga Mario Šurković.

Nagradu za životno djelo Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije za 2018. godinu dobio je Petar Ivelja iz Mlina.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik